Піврічний звіт проєкту “Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків”

До вашої уваги піврічний звіт проєкту «Консолідація експортного потенціалу та сприяння доступу на зовнішній ринок малого та середнього бізнесу України» за результатами діяльності у період з грудня 2018 року по липень 2019 року, протягом якого основна увага команди приділялася головній меті - покращенню доступу українського малого та середнього бізнесу до зовнішніх ринків.

За цей період команда, яка складається з 7 експертів, сприяла доступу 41 української компанії до 4 міжнародних ринків шляхом організації 4 торгових місій до Франції, Індії, Ізраїлю та Німеччини; розпочала підготовку місії до Грузії; провела 4 промоційних заходи для представників 300 МСБ з метою спростити доступ до інформації про експортні можливості на ринках Франції, Індії, Ізраїлю та Грузії; організовувала 260 персональних В2В зустрічей; провела аналіз 5 ринків та 4 галузей. Більше про досягнення проєкту за посиланням.

Проєкт реалізується за підтримки ГС "Фонд підтримки реформ в Україні" та фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.