МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ “ІНФРАСТРУКТУРА ЯКОСТІ УКРАЇНИ – ПЛАТФОРМА ВЗАЄМОДІЇ БІЗНЕСУ В СИСТЕМІ ЄДИНОГО РИНКУ ЄС”

Мінекономіки запрошує до участі у Міжнародному форумі “Інфраструктура якості України – платформа взаємодії бізнесу в системі єдиного ринку ЄС”. Форум організований за ініціативи Мінекономіки та за підтримки проєкту TIPSTER Фонду підтримки реформ та програми міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), яка фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.


Дата: 23 травня 2024 року

Час: 09:00 – 14:00 за київським часом

Формат: гібридний формат (офлайн та онлайн) /безкоштовно.

Реєстрація: 9:00 – 10:00 за київським часом

Реєстрація обов’язкова.

* Буде забезпечено синхронний переклад (англійська/українська).

Основна мета: підвищити обізнаність бізнесу щодо системи інфраструктури якості України, сучасного стану правового регулювання сфери ринкового нагляду та захисту прав споживачів, переваг Угоди АСАА в контексті підвищення конкурентоспроможності малих і середніх підприємств, виходу вітчизняної продукції на європейський ринок та відновлення економіки України; надати платформу для малих і середніх підприємств для пошуку партнерів серед європейських виробників промислової продукції.

Ключові завдання: почути пріоритети бізнесу та окреслити шляхи до створення єдиного європейського бізнес середовища, де кожен з учасників матиме можливості налагодити комунікації з метою пошуку партнерів.

Три сесії:

І сесія: “Інфраструктура якості України: готовність до укладання Угоди АСАА та перспективи для бізнесу”;

ІІ сесія: “Регіональні центри інфраструктури якості для бізнесу: бліц-презентації”;

ІІІ сесія: “Круглий стіл з бізнесом щодо практичних аспектів “промислового безвізу” у відносинах Україна-ЄС”.

Проведення Форуму сприятиме популяризації інформації щодо наближення національної інфраструктури якості до європейських норм і правил та переваг Угоди АСАА, а участь у Форумі стане чудовою нагодою для бізнесу підвищити обізнаність про можливості торгівлі товарами без технічних бар’єрів в торгівлі та знайти платформу для пошуку надійних партнерів у тих сферах, де країнами накопичено суттєвий людський та виробничий потенціал.

До участі у Форумі запрошуються представники:

  • державних підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері технічного регулювання, стандартизації, метрології та метрологічної діяльності,
  • виробників та бізнесу, зацікавлених у виробництві та експорті промислової продукції України,
  • інших заінтересованих сторін.

Більше інформації за посиланням