Запрошуємо взяти участь у бізнес-турі до Варшави (Польща)

В межах програми EU4Business, ініційованої Європейським Союзом та урядом Німеччини, European Business Association спільно з ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» продовжує серію бізнес-візитів українських підприємців до країн ЄС, аби надати можливість компаніям з України і глобальним компаніям познайомитись, налагодити бізнес-зв’язки для подальшого розвитку власної справи.

Другий візит відбудеться 28-30 листопада 2023 року до Варшави (Польща). ЄС та Уряд Німеччини профінансують участь 20-ти представників компаній у даному бізнес-візиті. Тож ми запрошуємо подаватись на участь представників із секторів: 

  • технологічного бізнесу; 
  • інноваційних технологій;

  • телекомунікаційних рішень;

  • фінтеху;

  • ІТ.

В рамках візиту передбачається участь у нетворкінг заходах, бізнес-конференціях та інших активностях. З критеріями, важливими для участі у бізнес-турі, можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3scEzTD 

Подати заявку на участь в програмі можна до 6 листопада 2023 року тут: https://bit.ly/3QDqisu 

Проєкт відбувається в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

За підтримки проєкту TIPSTER: «Trade, Intellectual Properties Support, and Technical Regulation», який реалізується ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.

Стратегічний виконавець проєкту – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.