Запрошуємо українські компанії дизайнерських меблів, освітлення та декору взяти участь у виставці Maison et Objet

Запрошуємо українські компанії дизайнерських меблів, освітлення та декору взяти участь у міжнародній професійній виставці Maison et Objet. 

Захід відбудеться 18-22 січня 2024 року у Парижі (Франція). За підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у HALL 7 буде представлено український колективний стенд Ukrainian Design Brands. 

Паризький Салон Maison&Objet – найвідоміша подія в індустрії дизайну, декору та стилю життя, яка відбувається двічі на рік тa щоразу збирає десятки тисяч професіоналів індустрії зі всього світу.

Maison&Objet –  це фізична виставка та потужна діджитал платформа mom,  яка акумулює величезну професійну спільноту потенційних замовників та професійної преси з усього світу, отже покриває найбільш перспективні ринки дизайну та декору. Щоразу салон Maison&Objet  збирає близько 60 000 професіоналів з Франції та інших країн. Жодна інша подія не дає такого рівня охоплення клієнтів, відкриваючи потужні бізнес-можливості.

Особлива увага останнім часом прикута саме до потенціалу українських виробників предметів дизайну та декору у різних сегментах. Багаторічний досвід успішної участі у салоні довів ідеальний формат та орієнтацію цієї події, яка цілком відповідає особливостям саме українського продукту.  Ця виставка стала невід'ємною складовою успішної експортної біографії для багатьох, вже відомих у світі, українських дизайн-брендів. 2300 експонентів з усіх країн світу щороку знаходять своїх В2В партнерів на Maison&Objet.

До участі на колективному стенді загальною площею 42 кв метри запрошуються реалізовані серійні та не серійні об’єкти у категоріях: меблі, освітлення, інтер’єрний декор серійного або мануфактурного виробництва, предмети категорії народних художніх промислів із високою художньою цінністю, орієнтовані на експорт.

Форма реєстрації:  https://forms.gle/3LCY9R5Mv4cdvqU76

Дедлайн подачі заявок 27 листопада 2023 року.

Відбір учасників колективного стенду проводитиметься із залученням відомих європейських та українських експертів. З поданих заявок буде обрано 8 компаній у різних категоріях. Учасники колективного стенду будуть оголошені 5 грудня*.

Умови участі у Салоні:

  • вчасно подана заявка (заповнена форма реєстрації);
  • відповідність компанії критеріям, зазначеним в заявці;
  • проходження відбору професійними експертами;
  • оплата вартості участі до 20 грудня 2023 року.

Грошовий внесок учасника розраховується відповідно вартості квадратного метру на колективному стенді, яка складає  340 у.о. за один кв. метр.

Умови розміщення: мінімальна площа на одного учасника колективного стенду – 4 кв.м, максимальна – 8 кв.м. Мінімальний грошовий внесок 1 учасника складає 1360 у.о., максимальний - 2720 у.о. у гривневому еквіваленті.

Вартість включає: участь «під ключ» у форматі групового стенду загальною площею 42 кв м/ з розрахунку на 8 учасників (площа з додатковим обладнанням, створення архітектурного проекту стенду з урахуванням особливостей кожного бренду, організація логістики та перевезення об'єктів до Парижу, промоційну кампанію проекту, низку професійних консультацій з ефективної підготовки та експорту та логістики, організація та супроводження B2B зустрічей, аналіз участі у виставці та рекомендації кожному учаснику).

Вартість НЕ ВКЛЮЧАЄ персональні витрати на проїзд та проживання учасника.

Організація українського стенда на Maison&Objet реалізується за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.”

Проєкт реалізується Громадська спілка "Фонд підтримки реформ в Україні" у співпраці із компанією MAЇNO