За підтримки уряду Німеччини український будівельний бізнес представить свою продукцію на міжнародній виставці London Build Expo

За підтримки уряду Німеччини український будівельний бізнес представить свою продукцію на міжнародній виставці London Build Expo.

London Build Expo – це одна з найбільших виставок у сфері будівництва та будівельних технологій у Великобританії. Минулого року її відвідали понад 41 тисяча відвідувачів. 

Захід відбудеться 15-16 листопада у Лондоні у виставковому центрі Olympia. Цього року в межах програми ReACT4UA на виставці буде представлено національний стенд Furniture of Ukraine Business Expo. Він демонструватиме понад 30 зразків дверей, стінових панелей, паркету, модульних будинків, освітлення та меблів під замовлення.

У виставці London Build Expo візьмуть участь 14 компаній: ArtBuz, MIRT Furniture Factory, Viyar, Metal land, Rodos, Azzare, Ideall, Stal-M, Levens, Furnicom Doors, Lomanini, Termoplast, PortaNova, Furniture of Ukraine Business Expo.

Участь у виставці українських виробників дозволяє познайомитися з потенційними клієнтами у Великобританії та побудувати нові партнерські відносини. Адже подію щорічно відвідує понад 40 тисяч забудовників, архітекторів, рієлторів та інших фахівців будівельної індустрії. Крім того, представлення українського бізнесу на заході такого рівня сприятиме укладенню нових контрактів з потенційними партнерами та росту економіки України. 

Долучайтесь до London Build Expo, адже таким чином ви зможете підтримати наш бізнес та в черговий раз показати потужність нашої країни. Також на виставці ви зможете:

  • познайомитися з українськими виробниками меблів та інтер'єрних рішень;

  • дізнатися про останні тенденції в дизайні та виробництві меблів;

  • отримати консультацію від експертів;

  • замовити меблі та інтер'єрні рішення за конкурентоспроможними цінами.

Захід відбуватиметься у виставковому центрі Olympia за адресою: Hammersmith Rd, London W14 8UX, стенд J52.

Отримати безкоштовне запрошення можна за посиланням: https://londonbuild.ukrainianfurniture.com/

Подія відбувається в межах проєкту TIPSTER: «Trade, Intellectual Properties Support, and Technical Regulation», який реалізується ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.