У Торонто триває третя Міжнародна конференція з питань реформ в Україні

З 2 по 4 липня у м. Торонто, Канада, проходить третя Міжнародна конференція з питань реформ в Україні, організаторами якої є Канада та Україна. 

Міжнародна конференція з питань реформ в Україні (англ. Ukraine Reform Conference) проводиться вже втретє. Цьогорічна конференція присвячена експертному обговоренню прогресу реформ в Україні, збереженню досягнутих результатів та забезпеченню подальшого впровадження реформ в Україні. Серед гостей заходу - іноземні та українські державні посадовці, бізнесмени, представники держав ЄС, НАТО, Великої сімки та громадянського суспільства. 

Міжнародна конференція з питань реформ в Україні 2019 вперше організовується в інтерактивному форматі. Крім виступів високопосадовців та панельних дискусій за участі провідних міжнародних експертів, гості заходу мають нагоду детальніше ознайомитися з діловими та інвестиційними можливостями в Україні та продуктами українських креативних індустрій на полях платформи Ukraine House. 

Програма конференції присвячена таким темам як: 

  • Незворотність українських реформ;
  • Реформа децентралізації: можливості, ефективність, результат;
  • Україна на шляху вступу до євроатлантичної спільноти; 
  • Україна: інновації, можливості та інвестиції.

Також Міжнародну конференцію з питань реформ в Україні вперше відвідав Президент України.

В рамках конференції Володимир Зеленський провів ряд зустрічей та безпосередньо виступив на конференції. Під час виступу президент заявив, що повернення українських територій, полонених та мир є пріоритетом. "Це перше, що має забезпечити держава, яка орієнтована на громадянина", - заявив Зеленський. Він також наголосив, що Донбас і Крим - це Україна: "Цілий світ повинен казати це на весь голос. Не втомлюючись. Це потрібно не тільки Україні, це потрібно і вам. Бо повернення Криму та мир на Донбасі - це запорука спокійного сну і в Європі, і у світі".

Нагадаємо, що друга Міжнародна конференція з питань реформ в Україні відбулася 27 червня 2018 року у Копенгагені. 

Слідкуйте за новинами Офісу реформ при Кабінеті Міністрів України, щоб бути в курсі останніх новин про Міжнародну конференцію з питань реформ в Україні! 

https://rdo.in.ua/

https://www.facebook.com/ReformsDeliveryOfficeCMU