Східноукраїнський форум «Відновлення через діалог» у Краматорську

13-14 травня 2015 року в м. Краматорськ Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією та громадською спілкою "Фонд підтримки реформ в Україні" провели Східноукраїнський форум «Відновлення через діалог».
 
Форум організований за підтримки штабу АТО. Форум має допомогти визначити спільні зусилля у питаннях економічного відновлення регіону, розвитку бізнес середовища, інфраструктурних ініціатив, нагальні питання безпеки місцевих громад, гуманітарну ситуацію, налагодження співпраці між громадянським суспільством і органами влади, розвиток незалежних ЗМІ.

У заході взяли участь представники центральних та регіональних органів державної влади, місцевого самоврядування, керівники та представники дипломатичних представництв, міжнародних організацій в Україні, громадські активісти, ділова спільнота, журналісти. Серед учасників Форуму – Посол Вайдотас Верба, Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Посол Ертуруль Апакан, Керівник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, Юрій Шкіль, виконавчий директор Фонду підтримки реформ в Україні та інші.