Оголошуємо конкурс на роль імплементатора торговельної місії до Швейцарії в рамках проєкту TIPSTER

Фонд підтримки реформ в Україні запрошує українські громадські та комерційні організації, а також приватних осіб взяти участь у конкурсі на роль імплементатора торговельної місії до Швейцарії в рамках проєкту TIPSTER: «Trade, Intellectual Properties Support, and TEchnical Regulation», який реалізується ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту міжнародної співпраці  ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.

У рамках цього конкурсу ми шукаємо підрядника, який забезпечить організацію, відбір та участь українських МСП із сектора дизайну та креативного бізнесу в заходах Zurich Design Weeks (https://www.designweeks.ch/), що відбуватимуться у Цюриху, Швейцарія, з 31 серпня до 19 вересня 2023 року.

Перевага у відборі надаватиметься активностям, які будуть:

  • мати чіткі місію та цілі, 

  • проводитися як у фізичних локаціях Zurich Design Weeks, так і в гібридному форматі,

  • залучать декілька компаній-учасників із відповідного сектору, 

  • забезпечать якомога більшу їх видимість, та ділові контакти

  • створять можливості для здійснення комерційної діяльності під час або невдовзі після завершення активності.

Пропозиція повинна складатись із текстового файлу в форматі DOC або PDF, який містить деталі щодо заявника, опис попередніх проєктів, детальний опис запропонованих активностей та очікуваних результатів, та файлу в форматі XLS з бюджетом проєкту.

Будь ласка, надайте ваші пропозиції на електронну адресу office@fsr.org.ua до 3 серпня 2023 року

Запрошуємо вас взяти участь у цьому заході та допомогти українським підприємствам розширити свої експортні можливості на міжнародному ринку. 

Чекаємо на ваші пропозиції та співпрацю!