EPO дайджест №7/2018

                         

Новий Дайджест з корисною інформацією для компаній, які мріють вийти на зовнішні ринки, від Офісу з просування експорту.

 

ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ

 

Відкрийте експортні можливості в Німеччині!

Бажаєте дізнатися про сегментацію та тенденції німецького ринку харчової продукції та торгові можливості для українських компаній, смаки споживачів, діловий етикет та багато іншого, про що ми говорили в рамках події ABSORB Germany Trade Opportunities? Тоді вашій увазі -  відеозапис події та посилання на презентації спікерів. 

 

 

Як українському бренду вийти на нові ринки?

Відповідь на це запитання ми шукали під час зустрічі Консорціуму ЛегПром, яку Офіс з просування експорту організовує спільно з Консорціум ЛегПром, TheOwners та платформою New Fashion Zone.

Дивіться відеозапис зустрічі та дійзнайтеся про лайфхаки та досвід виходу на зарубіжні ринки від відомих українських брендів та про нові можливості та умови експорту вітчизняного одягу закордон.

 

 

Навчіться створювати маркетингові матеріали для вашого бізнесу з Crello

Дизайн – це легко, коли маєш під рукою графічний редактор Crello. Дивіться відеозапис вебінару та дізнайтесь:

  • як працювати з графічним редактором Crello та швидко трансформувати меседжі у графіку,
  • як робити анімований дизайн та створювати графічні рішення для соціальних мереж,
  • про досвід та секрети розробки та втілення в життя візуальної стратегії мікро-, малого та середнього бізнесу за відсутності ресурсів на дизайн.

 

АНАЛІТИКА

 

Німеччина. Огляд ринку готових харчових продуктів

 

ПУБЛІКАЦІЇ

 

She Exports: Як створити інноваційний бізнес та почати експортувати

Учасниці програми SheExports Офісу з просування експорту точно знають, як стати інноватором в українському бізнесі та вивести його на міжнародний рівень, тож охоче надихають інших жінок-підприємниць на цьому шляху.

Цього разу своїм досвідом виходу на експорт ділиться активна учасниця нашої програми, співзасновниця компанії Snite та Креативної Міжнародної Дитячої Школи (КМДШ) Nataliya Limonova в публікації видання WOMO.

 

 

Як розпочати експорт: практичні поради з реального досвіду

Mind у співпраці з Офісом з просування експорту започатковує цикл публікацій під назвою «Експортні історії». Це розповіді власників і топ-менеджерів успішних компаній про те, як їм вдалося вивести продукцію за кордон і закріпитися на ринках інших держав. Першим нашим героєм є Олексій Михайлов, менеджер з продажів фармацевтичної компанії «Омніфарма».

 

She Exports: Як побудувати бізнес в Україні та вийти на зовнішні ринки

Як розпочати бізнес лише маючи велике бажання та швейну машинку, а з роками стати успішним експортним брендом?

Своєю формулою успіху та порадами ділиться співзасновниця компанії RITO та активна учасниця програми SheExports Офісу з просування експорту Tanya Abramova в публікації видання WOMO.

 

ПРОПОЗИЦІЇ СПІВПРАЦІ

Міжнародні тендери для IT компаній

 

Покрокова інструкція реєстрації  на Сорсинговій платформі

 

Детальніше ознайомитися з EPO Digest №7


Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган Міністерства економічного розвитку і  торгівлі України.

Наша стратегічна мета - сприяти міжнародній конкурентоздатності України, розвиваючи експортні компетенції українського бізнесу.