EPO дайджест №2/2018

 

 

Ви читаєте лютневий випуск Дайджесту від Export Promotion Office. 

EPO Digest - це підбірка корисної інформації, напрацьованої Офісом за останній місяць, щоб допомогти вашій компанії у виході на іноземні ринки: анонси заходів, запити від іноземних компаній на пошук постачальників в Україні, посилання на корисні статті та публікації. 

Гортайте нижче і відкривайте нові можливості. Приємного читання!

 

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ КРАЇНИ​

Україна вперше буде представлена національним стендом на виставці у Китаї

Восени цього року Україна вперше представить національний стенд на міжнародній виставці з імпорту China International Import Expo 2018, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР).

Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Китай готовий розглядати іноземні товари, тому для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку.

Координацією участі України з національним стендом займатиметься Офіс з просування експорту спільно з Мінекономрозвитку та за фінансової підтримки Проекту «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що реалізується Європейським банком реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business.

 

ЗАХОДИ ОФІСУ ДЛЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

 

Запрошуємо IT компанії на B2B зустріч з потенційним канадським партнером

КОЛИ: 19-20 березня (Львів), 21 березня (Київ).

Канадська компанія, яка займається наданням послуг у сфері веб-дизайну, SEO та маркетингу, шукає в Україні ІТ-партнера для реалізації своїх проектів. Офіс з просування експорту разом з Ассоциация "Информационные технологии Украины" запрошує зацікавлені у співпраці українські IT-компанії на B2B зустріч з потенційним канадським партнером у Києві (21 березня) та Львові (19-20 березня).

 

Експортний день у Житомирі

КОЛИ: 13 березня, 10.00-14.00

ДЕ: м. Житомир, вул. Михайлівська, 8/1, Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Запрошуємо підприємців Житомирської області на відкритий діалог з представниками влади під час “Експортного дня” в Житомирі! 13 березня, в рамках “Експортного дня” відбудеться виїзне засідання Ради з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України “Житомир. Діалог влади та бізнесу”. Засідання пройде під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Івановича Кубіва, та за участі Торгового представника – Заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Nataliya Mykolska, керівника Офісу з просування експорту Maryana Kahanyak та інших представників центральних та місцевих органів влади.

 

ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ЕКСПОРТЕРІВ

Все про інструменти Google для експортера на вебінарі з розвитку бізнесу

КОЛИ:15 березня, 19:00 до 21:00. Дізнайтеся про інструменти Google для експортера на вебінарі з розвитку бізнесу, який відбудеться в рамках Програми She Exports Офісу з просування експорту. Посилання на вебінар буде надіслано учасникам, які заповнили реєстраційну форму. Реєстрація триває до 12 березня (включно).​

 

Що таке EEN? Як створити та налаштувати профіль компанії в мережі? (ВІДЕО)

Що таке мережа EEN, яка допомогла вже десяткам компаній знайти бізнес-партнерів за кордоном? Як компанії самостійно створити та налаштувати свій профіль в мережі? З чого почати пошук потенційних покупців або постачальників та як надіслати їм пропозиції партнерства? Пропонуємо переглянути відеозапис частини семінару “Пошук іноземних бізнес-партнерів в Мережі EEN” та отримати покрокову інструкцію реєстрації та налаштування мережі а також дізнатися про досвід роботи з мережею українських компаній.

Детальніше ознайомитися з EPO Digest №2.


 Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган Міністерства економічного розвитку і

  торгівлі України.

  Наша стратегічна мета - сприяти міжнародній конкурентоздатності України, розвиваючи експортні

  компетенції українського бізнесу.