22.04.2019 Тендер на розробку та реалізацію Національної секторальної програми експортної освіти

Назва проекту: Розвиток потенціалу МСП та місцевих консультантів для залучення до діяльності з підтримки експорту – Національна секторальна програма експортної освіти.

Мета: Розроблення та впровадження Національної секторальної програми експортної освіти, враховуючи опитування потенційних учасників / експортерів щодо їхніх потреб, проведеного Виконавцем у співпраці та за підтримки команди Проекту.

Місце реалізації: Україна, м. Київ (пріоритетно, але інше базове місто для локації проекту також допускається).
Регіональна складова (не обов’язково, допускається проведення 1-3 модулів в інших містах).

Учасники: 75 – за період усієї освітньої Програми / 25 - за 1 програму (3 модулі).

Тривалість: травень 2019 – квітень 2020.

Відповідальна особа: Олександр Кутерещин, Консультант з експортної освіти, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків» (Проект фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР).

Оплата: Проект передбачає оплату за реалізацію завдання за конкурентною ставкою. Це буде включати витрати, пов'язані з виконанням обсягів завдань згідно Технічного завдання, зокрема (перелік невичерпний): розробку та комплексну реалізацію Національної секторальної програми експортної освіти (далі - Програма), 50% від вартості Програми буде покрито Проектом, інші 50% - безпосередній внесок кожного учасника.

Всі інші витрати, такі як: навчальні матеріали, послуги викладачів та запрошених спікерів, друковані та брендовані роздаткові матеріали (мінімум: блокноти, ручки, бейджі тощо), кава-брейки та ланчі для учасників, маркетингові та комунікаційні активності, є зобов'язаннями Виконавця / Підрядника і повинні бути враховані на етапі подання тендерної пропозиції.

Завдання Програми: 1) Сприяти місцевим МСП у доступі до експортної освіти, їх участі в експортних освітніх заходах, виставках і торгових місіях тощо. 2) Розробити та впровадити, використовуючи експортну освітню діяльність, план розбудови потенціалу місцевих МСП для залучення до діяльності з підтримки експорту. 3) Розробити та впровадити Національну секторальну програму експортної освіти для експортно-орієнтованих МСП.

ІНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ПОДАЧІ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Будь-який запит на роз’яснення повинен бути поданий на адресу електронної пошти okutereshchyn@fsr.org.ua не пізніше 13 травня 2019 р.

Зворотній зв’язок буде надано аплікантам (під час спільної інформаційної сесії або у письмовій формі, з поширенням роз’яснень для усіх аплікантів) до 14 травня 2019 р., про результати тендеру – до 16 травня 2019 р. (включно).

Тендерні пропозиції з усіма необхідними документами прохання надіслати на адресу електронної пошти okutereshchyn@fsr.org.ua (зазначивши у темі листа «Пропозиція щодо Освітньої програми») не пізніше 17.00 (GMT+3) 13 травня 2019 р.

З усіма деталями та специфікаціями можна ознайомитися у документі, що додається