30.08.2018 ТЕНДЕР НА НАДАННЯ ПОСЛУГ ФАХІВЦІВ З ПІДГОТОВКИ ІНФОРМАЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

ОФІС З ПРОСУВАННЯ ЕКСПОРТУ ОГОЛОШУЄ ТЕНДЕР НА НАДАННЯ ПОСЛУГ ФАХІВЦІВ З ПІДГОТОВКИ ІНФОРМАЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA COMMS

Місце реалізації проекту: Україна, КНР. Строки виконання: до 18.11.2018.
Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.
Початок проекту: 17.09.2018 (орієнтовно). 

Тривалість проекту: 2 місяці.

Винагорода: визначається за угодою сторін, виходячи з обсягу наданих послуг.

Кількість постачальників послуг: 2 фахівця (вакансії).

Права інтелектуальної власності на створені продукти: продукт є створеним на замовлення у розумінні Закону України «Про авторське право та суміжні права».

Мета проекту: підготовка якісних інформаційних матеріалів (повідомлень для ЗМІ, соціальних мереж, контенту для презентацій, інфографік тощо) напередодні та під час роботи Національного стенду на Виставці.

Завдання для постачальника:

  • Написання інформаційних повідомлень різних форматів для українських та міжнародних (китайських) ЗМІ (прес-анонси, прес-релізи, участь у підготовці прес-кітів тощо).
  • Підготовка та узагальнення довідкової та статистичної інформації.
  • Написання інформаційних повідомлень та відповідного контенту для соціальних мереж.
  • Створення цифрового контенту (презентації, інфографіка, картинки) та матеріалів, що будуть використані під час роботи Національного стенду на Виставці (друковані матеріали, контент для відеоматеріалів тощо). 
  • Створення бази китайських та міжнародних ЗМІ, які можуть бути зацікавлені у висвітленні участі України на Виставці з Національним Стендом.
  • Моніторинг українських та китайських ЗМІ на предмет відповідних публікацій. 

 

КВАЛІФІКАЦІЯ ПОСТАЧАЛЬНИКА:

  • Вища економічна, журналістська або інша гуманітарна освіта
  • Досвід роботи у журналістиці/комунікаціях/SMM від двох років
  • Навики роботи з графічними редакторами
  • Володіння мовами: українська, російська – вільно, англійська, китайська – вітається
  • Репутація у бізнесі: наявність рекомендацій
  • Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України (наявність зареєстрованого ФОП)

 

БАЖАНІ ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

  • Командний гравець
  • Навички оперативного вирішення термінових питань
  • Увага до деталей, системність та аналітичне мислення
  • Розвинені навички тайм-менеджменту

Досвід роботи у мультикультурному середовищі у сфері реалізації міжнародних проектів буде розглядатися як суттєва конкурентна перевага.

Кандидати, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним вище критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

1. Детальне резюме з зазначенням бажаного рівня оплати послуг;
2. Рекомендації.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 17.00 14 вересня 2018 року на адресу електронної пошти: OKashchyna@epo.org.ua

Відповіді на отримані запити будуть надані до 17 вересня 2018 року включно.

Відбір кандидатів відбудеться у 2 етапи: 1) розгляд наданих документів; 2) інтерв’ю менеджера проекту з кандидатами, що успішно пройшли перший етап відбору.

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA COMMS на адресу OKashchyna@epo.org.ua не пізніше 17.00 за Київським часом 14 вересня 2018 року.

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується Офісом з просування експорту за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.