21.09.2018 ТЕНДЕР НА РЕАЛІЗАЦІЮ КРЕАТИВНОЇ КОНЦЕПЦІЇ ОФОРМЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

21.09.2018 ТЕНДЕР НА РЕАЛІЗАЦІЮ креативної концепції оформлення НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA Creative.

Місце реалізації проекту: Київ, Україна.

Строки подачі тендерних пропозицій: до 28.09.2018.

Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.

Початок проекту: 02.10.2018 (орієнтовно).

Винагорода: визначається, виходячи з наданого постачальником кошторису, що має включати собівартість виготовлення всіх макетів та дизайнів у межах узгодженої концепції проекту.

Мета проекту: реалізація  унікальної концепції оформлення Національного стенду України згідно обраної пропозиції Трипільської культури для представлення в рамках програми роботи Національного стенду України на міжнародній виставці CIIE 2018 у м.Шанхай (КНР), що відбудеться з 5 по 10 листопада 2018 року; по можливості – інтеграція у запропоновану концепцію спільної символіки України та КНР для підвищення інтересу до Національного стенду з боку відвідувачів Виставки.

Загальна концепція проекту: концепція креативного оформлення Національного стенду з інтеграцією символіки Трипільської культури, що включає: розробку елементів декорування з технічними специфікаціями, дизайн та оформлення меблів та інших об'єктів, що будуть розміщені на стенді, інтеграція реплік Трипільських артефактів у експозиції Національного стенду, концепцію флористики, що відповідає загальній концепції та символіці.

Завдання для постачальника:

  • Надати технічну специфікацію елементів оформлення стенду
  • Запропонувати та розробити сценарій інтерактивної програми (майстер-класу) з гостями Виставки у форматі затвердженої концепції Трипільської культури.
  • Запропонувати концепцію аромамаркетингу.
  • Розробити макети дизайну брендування елементів для уніформи операційного персоналу у форматі затвердженої концепції.
  • Забезпечити координацію місцевих постачальників у Китаї з виготовлення та розміщення на Національному стенді України елементів декоративного оздоблення Національного стенду у відповідності до запропонованої креативної концепції

КВАЛІФІКАЦІЙНІ КРИТЕРІЇ:

  • Обізнаність та досвід роботи у реалізації подібних проектів;
  • Наявність проектної команди, готової розпочати роботу над проектом негайно після підписання договору;
  • Підтвердження кваліфікації та операційної здатності виконати поставлені завдання;
  • Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України

 

НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

Компанії, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

  • Деталізований кошторис проекту з урахуванням вимог п. Завдання для постачальника;
  • Відгуки клієнтів щодо успішно реалізованих проектів (за наявності);
  • Короткий опис запропонованих технічних рішень для виконання поставленого завдання або фізичну демонстрацію запропонованих розробок Замовнику;
  • Деталізований кошторис проекту, що включатиме: креативну концепцію оформлення Національного стенду, тематичного презентаційного відео з відповідним музичним супроводом, інтерактивного елементу програми (майстер-класу) для відвідувачів Національного стенду, а також розмір транспортних та інших супровідних витрат для забезпечення реалізації запропонованої концепції.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 17.00 28 вересня 2018 року на адресу електронної пошти: office@fsr.org.ua (у копії листа OKashchyna@epo.org.ua)

Відповіді на отримані запити будуть надані до 01 жовтня 2018 року включно.

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA Creative на адресу office@fsr.org.ua (у копії листа OKashchyna@epo.org.ua) не пізніше 17.00 за Київським часом 28 вересня 2018 року.

 

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.