20.08.2018 ТЕНДЕР НА НАДАННЯ ПОСЛУГ КООРДИНАТОРА КОНТЕНТУ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

ОГОЛОШУЄТЬСЯ ТЕНДЕР НА НАДАННЯ ПОСЛУГ КООРДИНАТОРА КОНТЕНТУ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA CONTENT

Місце реалізації проекту: Україна, КНР.
Строки виконання: до 18.11.2018.
Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.
Початок проекту: 03.09.2018 (орієнтовно).  

Тривалість проекту: 2,5 місяці.

Винагорода: визначається за угодою сторін, виходячи з обсягу наданих послуг.

Права інтелектуальної власності на створені продукти: продукт є створеним на замовлення у розумінні Закону України «Про авторське право та суміжні права».

Мета проекту: забезпечення відбору, систематизації та підготовки контенту для роботи Національного стенду на Виставці.

Завдання для постачальника:

1. Організувати якісний відбір та систематизацію контенту для роботи Національного стенду: відеоматеріали, VR, експонати

2. Інтегрувати використання контенту у програму Національного стенду (розподіл за презентаційними майданчиками та галузями)

3. Контролювати своєчасний переклад контенту китайською мовою

4. У співпраці з координатором з перекладу та івент-менеджером проекту провести ознайомчий тренінг для місцевого персоналу, залученого до роботи на Національному стенді

5. Контролювати своєчасність використання контенту відповідно до програми роботи Національного стенду під час Виставки

КВАЛІФІКАЦІЯ ПОСТАЧАЛЬНИКА:

  • Вища освіта
  • Досвід роботи у сфері організації подій та (або) проектного менеджменту – від 3-х років
  • Володіння мовами: українська, російська – вільно, англійська – на професійному рівні
  • Наявність успішного досвіду з адміністрування роботи команди
  • Наявність досвіду роботи у міжнародних проектах
  • Репутація у бізнесі: наявність рекомендацій
  • Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України (наявність зареєстрованого ФОП)

БАЖАНІ ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

  • Командний гравець
  • Навички оперативного вирішення термінових питань
  • Увага до деталей, системність мислення
  • Розвинені навички тайм-менеджменту

Навички роботи зі спеціалізованим програмним забезпеченням з обробки відео буде розглядатися як додаткова конкурентна перевага.

Кандидати, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним вище критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

1. Детальне резюме з зазначенням бажаного рівня оплати послуг;

2. Рекомендації;

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 14:00 23 серпня 2018 року на адресу електронної пошти: OKashchyna@epo.org.ua

Відбір кандидатів відбудеться у 2 етапи: 1) розгляд наданих документів; 2) інтерв’ю менеджера проекту з кандидатами, що успішно пройшли перший етап відбору.

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA CONTENT на адресу OKashchyna@epo.org.ua не пізніше 17.00 за Київським часом 27 серпня 2018 року.

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.