Звіт Офісу з просування експорту за серпень-грудень 2018 року

Офіс з просування експорту, консультативно-дорадчий орган при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, підготував звіт за результатами діяльності протягом серпня - грудня 2018 року.

2018 рік став особливим для Офісу з просування експорту, зокрема у зв'язку з його трансформацією у Державну установу. Саме тому, крім підбиття підсумків діяльності за останні 4 місяці, звіт  також містить невеликий екскурс у історію Офісу та досягнення на кожному етапі його існування.

У звіті можна знайти досягення з послуг експортного консалтингу, сорсингу, аналітики ринків, результати торгових місій та виставок, освітніх програм для українських експортерів та програми SheExports, платформи B2G і комунікаційних  заходів.

Результати роботи Офісу за короткий період його функціонування вражають. Наприклад, напрямок експортного консалтингу допоміг більше 240 компаніям отримати послуги з оцінки експортної ідеї, менторства та навиків виведення бізнесу на міжнародні ринки. Торгові місії Офісу приносять контракти нашим експортам: так, наприклад, місія в Нігерію принесла контракти 4 компаніям, місія в Ізраїль - контракти  3 компаніям, а освітні послуги Офісу стали системними: після першого випуску "Експортної революції в Україні" освітню програму було запущено вдруге. Також було створено новий освітній курс для креативних індустрій "Креативний експорт в Україні". 

Особливу увагу у звіті приділено розробці і презентації Експортного бренду та роботі Національного стенду України на міжнародній вистаці China International Import Expo 2018, які є важливими досягненнями на шляху розвитку експорту та популяризації експортного потенціалу України. Ці здобутки сприяють формуванню системної комунікації експортних можливостей України та просування української продукції за кордоном.​

Ознайомитися зі Звітом >>>>>