ЄБРР запускає комплексну навчальну програму з експорту

У рамках ініціативи ЄС #EU4Business, ЄБРР запускає комплексну навчальну програму з експорту «GoEXPORT: вихід на нові ринки», яка значно полегшить українським експортерам з трьох пріоритетних секторів вихід на зовнішні ринки. Імплементатором програми виступить Lviv Business School (LvBS).

Першими перевагами програми з експортної освіти зможуть скористатися представники текстильної промисловості, які виробляють продукцію під власним брендом. Для них програма розпочнеться вже 27 вересня у Києві та складатиметься з трьох дводенних модулів. Реєстрацію для ще двох пріоритетних секторів буде оголошено восени.

Програма допоможе учасникам у просуванні свого бренду за кордоном, сформує розуміння основних етапів експортної діяльності текстильного підприємства, створення міжнародного бренду та познайомить із цифровими інструментами для здійснення прямих продажів за кордон. Також на учасників чекають багато практичних кейсів, нетворкінку та знайомства з успішними міжнародними практиками. А наприкінці курсу кожна компанія представить і опрацює з експертами власну дорожню карту виходу на нові ринки. Після завершення програми всі учасники отримають сертифікат Львівської бізнес-школи УКУ.

На «відмінників» чекає спеціальний бонус: 5 компаній-авторів найкращих проектів отримають допомогу від ментора або консультаційну підтримку у реалізації власних проектів.

✔️ Початок програми - 27 вересня 2019, м. Київ.

✔️ Тривалість: 3 модулі по 2 дні.

✔️ Вартість: учасники сплачують лише 50% вартості курсу, що складає 9 200 грн (без ПДВ). Ще 50% вартості покривається ЄС у рамках ініціативи EU4Business.

 

Деталі програми, критерії відбору учасників та реєстрація - за посиланням: https://lvbs.top/0fj