Відбувся перший прес-клуб реформ Off the Record

24 вересня відбувся перший прес-клуб Off the Record, присвячений обговоренню реформи охорони здоров’я. Ініціатором проекту виступив проектний офіс Національної ради реформ. Структуру проектного офісу презентував Секретар Національної ради реформ, Заступник Глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків.

Редактори і журналісти українських ЗМІ зібрались, аби обговорити основні етапи та особливості реформи з представниками цільової команди реформи охорони здоров’я. Міністерство охорони здоров’я представляв Заступник Міністра Ігор Перегінець, який розповів про стан галузі і прокоментував основні напрямки реформування. Проектний менеджер реформи Павло Ковтонюк представив паспорт реформи і прояснив ключові труднощі, з якими стикається команда на шляху реформування галузі.  "Медичну реформу дуже тяжко пояснювати, а журналісти як правило не мають часу заглиблюватись у деталі. Формат прес-клубу відкриває можливості для відвертої дискусії та більш глибокого пояснення суті реформи. За 2 години ми встигли поговорити про все: від автономії і закупівель ліків, до санпінів", – каже Павло Ковтнюк.

Прес-клуб реформ Off the Record буде збиратись регулярно, а тому просимо журналістів слідувати за анонсами на сторінці Національної ради реформ у Facebook.