У Мінрегіоні обговорили кроки щодо розвитку сфери теплопостачання

24-25 травня 2018 року Офіс підтримки та впровадження реформ МінРегіону взяв участь в обговоренні кроків щодо покращення сфери теплопостачання. Захід, який був організований у рамках проекту "Technical Assistance and Information Exchange Instrument", відбувся у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. 

До дискусії долучилися експерти, представники органів міського самоврядування, зокрема міжнародні експерти Павел Богуславський, голова відділу регулювання ринку теплової енергії (Офіс з енергорегулювання, Польща), Зигмунт Парчевський, головний консультант з питань енергоефективності та енергетичної політики, Богуслав Регульський, віце-президент правління Регіональної торгової палати з теплопостачання у Польщі, Кшиштоф Герульский, експерт Групи підтримки України при Європейській комісії.

Зустріч була присвячена питанням місцевого енергетичного планування. Серед розглянутих питань заходу: надійність та економічна доцільність постачання тепла й гарячої води, застосування моделювання сценаріїв розвитку теплових карт. Також було обговорено вимоги до підготовки генеральних планів теплопостачання з урахуванням вимог Директив ЄС щодо енергоефективності та відновлюваної енергії.

 

Джерело: https://www.facebook.com/reformaukr/