Фонд підтримки реформ в Україні на Ukrainian NGO Forum 2015

7 жовтня 2015 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся другий Український форум некомерційних громадських організацій – Ukrainian NGO Forum 2015. Партнером заходу виступила громадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні».

Основною темою Форуму стала побудова комунікації з владою та взаємодія з іноземними донорами.

Цього року Форум був направлений на представлення унікального волонтерського досвіду в Україні міжнародному співтовариству донорів, у тому числі міжнародним фінансовим інститутам і  великому та середньому бізнесу.

Форум був присвячений обговоренню та аналізу останніх подій в секторі громадянського суспільства України і забезпечить можливості для спілкування з потенційними донорами в Україні та за кордоном. Учасники форуму обмінялися інформацією про можливості залучення фінансування для ініціатив ГО.

Переглянути відео-сюжет з Форуму

Захід зібрав більше 100 громадських діячів, волонтерів та представників бізнесу. Учасники мали можливість обговорити проблеми розвитку та ефективність проведення реформ. За словами організаторів, мета заходу – об'єднати усі некомерційні організації на єдиній національній платформі. Учасники форуму підписали меморандум про співпрацю громадських організацій, бізнесу та міжнародних організацій.

Ключові теми Форуму:

  • Неурядові організації, які підтримують реформи в Україні.
  • Виклики та можливості. Доступні джерела фінансування для ініціатив НУО в Україні.
  • Унікальний волонтерський досвід конфлікту в Донбасі. 
  • Ініціативи ГО: діти та пенсіонери.
  • Перспективи розвитку освіти та науки в Україні: ГО в якості рушійної сили змін.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сайті організатора http://a7conf.com/upcoming-events/ukrainian-ngo-forum/