EPO дайджест №5/2018

 

 

Офіс з просування експорту підготував новий дайджест подій для компаній, які мріють вийти на зовнішні ринки.

До вашої уваги анонси заходів, запити від іноземних компаній на пошук постачальників в Україні та корисні матеріали й публікації.

 

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ

 

 

ТОРГОВА МІСІЯ ДО АВСТРІЇ

Офіс з просування експорту запрошує українські компанії у торгову місію до Австрії (Відень), яка відбудеться 4-6 липня 2018 року. Запрошуються виробники продуктів харчування, а саме виробники кондитерських виробів, макаронних виробів, органічної продукції, овочів, фруктів, ягод, засобів особистої гігієни та товарів для дому. Реєстрація можлива до 5 червня. 

 

ТОРГОВА МІСІЯ ДО ІЗРАЇЛЮ

Протягом 22-24 липня 2018 року планується українська бізнес-делегація торгової місії до Ізраїлю (Тель-Авів). Запрошуюються українські компанії, які діють в IT та меблевому секторах.

Реєстрація - до 6 червня.

 

ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЕКСПОРТЕРІВ

 

ОСВІТНІ КЕЙСИ ВІД ЕСТОНСЬКИХ КОМПАНІЙ

В рамках освітнього курсу Export Revolution Ukraine доступні нові кейси від естонських компаній. Доступні цікаві кейси про створення успішного міжнародного бренду, що займається домашнім декором і планує відкрити найбільший шоурум у Талліні, про перший досвід експорту товарів за межі Естонії та про досвід роботи дочірнього підприємства в умовах продуктового ембарго на ввезення продуктів харчування з боку Росії.

Зареєструватися на курс  

 

НОВІ МАТЕРІАЛИ ТА ПУБЛІКАЦІЇ

ЯК ВТІЛИТИ ЕКСПОРТНИЙ ПЛАН. ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ БІЗНЕСУ — ВІД ОФІСУ З ПРОСУВАННЯ ЕКСПОРТУ

Стаття керівника відділу консалтингу для експортерів (Офіс з просування експорту) Сергія Маліновського про експортний консалтинг.

Шукайте відповіді на те, як інтернаціоналізувати бізнес, які додаткові ресурси потрібні для пошуку партнерів за кордоном, чи можна розраховувати на власний відділ експорту та яку роль грають зовнішні консультанти і як їх правильно обрати.

 

 

ДОНОРСЬКА ПІДТРИМКА У РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ ТА ВИХОДІ НА ЕКСПОРТ

Офіс з просування експорту підготував брошуру, яка знайомить бізнес з існуючими інструментами підтримки малого і середнього бізнесу під час виходу на іноземні ринки. У ній можна знайти перелік проектів технічної допомоги, які націлені на підтримку МСБ через фонди, урядові та міжурядові організації, а також організації, які надають фінансові ресурси на розвиток підприємств у різних галузях економіки. 

 

Детальніше ознайомитися з EPO Digest №5.


Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган Міністерства економічного розвитку і  торгівлі України.

Наша стратегічна мета - сприяти міжнародній конкурентоздатності України, розвиваючи експортні компетенції українського бізнесу.