25.09.2018 ТЕНДЕР НА РОЗРОБКУ ТА ДЕМОНСТРАЦІЮ КРЕАТИВНОЇ ФОТО ЗОНИ ДЛЯ ДЕМОНСТРАЦІЇ НА НАЦІОНАЛЬНОМУ СТЕНДІ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA FASHION SHOW.

Місце реалізації проекту: м. Шанхай, Китай.

Строки виконання: до 14.11.2018.

Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.

Початок проекту: 08.10.2018 (орієнтовно).

Винагорода: визначається, виходячи з наданого постачальником кошторису, що має включати собівартість підготовки та організації фото-зони, доставки (туди та назад) необхідних матеріалів в м. Шанхай, витрати, пов’язані з наймом та/або логістикою персоналу, а також іншими супровідними витратами та додатковими послугами (за потреби). Передбачається, що демонстрація шоу на Національному стенді під час проведення Виставки буде безкоштовною, обсяг фінансування покриває виключно вартість підготовки шоу-номеру та його технічне забезпечення під час проведення Виставки.

Мета проекту: створення  унікальної фото зони, що стане презентацією досягнень креативної, інноваційної та/або туристичної  індустрії сучасної України у нерозривному зв’язку з її культурним корінням, для представлення в рамках програми роботи Національного стенду України на міжнародній виставці CIIE 2018 у м.Шанхай (КНР), що відбудеться з 5 по 10 листопада 2018 року. Додатково буде зараховуватися та братися до уваги інтеграція у шоу спільної символіки України та КНР для підвищення інтересу до нього з боку відвідувачів Виставки.

Дата проведення: 5-10.11.2018

Орієнтовна тривалість: 6 днів демонстрації: 5.11 3 7.30 до 18.30; 6-10.11 з 8.30 до 18.30*.  Окремо час на монтаж та демонтаж залежно від конструкції додатково.

Місце проведення: Національний стенд України, Міжнародний виставковий центр Шанхай ЕКСПО

Наявні технічні параметри:

- Розміри: 5000мм ширина, 2800 мм висота, 2000 мм глибина
- Можливість підключення до електромережі
- Інтернет
- Освітлення

Завдання для постачальника:

- Розробка концепціі фешн-шоу, що відображатиме сучасні досягнення креативної, інноваційної та/або туристичної  індустрії сучасної України у нерозривному зв’язку з її культурним корінням та традиціями.
- Виробництво та організація роботи та активностей фото зони на стенді під час виставки. Список не обмежується, але включає, зокрема, наступне: доставка необхідних матеріалів, відбір та найм персоналу, аудіо-, відео-, фото- супровід, спец ефекти (VR, AR - за потреби), грим, стилістичний супровід моделей, харчування персоналу, логістичні витрати та ін.

 

ПРОФЕСIЙНІ КРИТЕРІЇ:

- Обізнаність та досвід роботи з сучасними технологіями у сфері організації подібних проектів та масових видовищних заходів;
- Наявність проектної команди, готової розпочати роботу над проектом негайно після підписання договору;
- Наявність портфоліо у сфері організації подібних проектів;
- Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України

 

НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

- Компанії, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

- Деталізований кошторис проекту з урахуванням вимог п. Завдання для постачальника
- Відгуки клієнтів щодо успішно реалізованих проектів (за наявності)
- Короткий опис запропонованих технічних рішень для виконання поставленого завдання (включаючи ескізи, синопсис, сценарій)
- Деталізований кошторис проекту, що включатиме: креативну концепцію фото зони, розробку усіх елементів і дизайнів, відео та аудіо, фото, VR, AR та ін. матеріалів, витрати на забезпечення необхідного персоналу в м. Шанхай, транспортні (Україна-Шанхай-Україна) та інші супутні витрати, пов’язані з перебуванням проектної команди у м.Шанхай під час підготовки та проведення Виставки.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 17.00 12 жовтня 2018 року на адресу електронної пошти: OKashchyna@epo.org.ua

Відповіді на отримані запити будуть надані до 15 жовтня 2018 року включно.

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA FASHION SHOW на адресу OKashchyna@epo.org.ua не пізніше 17.00 за Київським часом 12 жовтня 2018 року.

* час може змінюватися залежно від умов організаторів.

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.