21.09.2018 ТЕНДЕР НА РОЗРОБКУ ТА ДЕМОНСТРАЦІЮ КРЕАТИВНОГО ШОУ-НОМЕРУ «ВІЗИТНА КАРТКА УКРАЇНИ» ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA SHOW.

Місце реалізації проекту: Київ, Україна.

Строки подачі тендерних пропозицій:  до 28.09.2018.

Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.

Початок проекту: 02.10.2018 (орієнтовно).

Винагорода: визначається, виходячи з наданого постачальником кошторису, що має включати собівартість підготовки шоу-номеру. Передбачається, що демонстрація шоу-номеру на Національному стенді під час проведення Виставки буде безкоштовною, обсяг фінансування покриває виключно вартість підготовки шоу-номеру та його технічне забезпечення під час проведення Виставки та репетиційного процесу в Україні.

Мета проекту: створення  унікального високотехнологічного шоу-номеру, що стане презентацією досягнень сучасної України у нерозривному зв’язку з її культурним корінням, для представлення в рамках програми роботи Національного стенду України на міжнародній виставці CIIE 2018 у м.Шанхай (КНР), що відбудеться з 5 по 10 листопада 2018 року; по можливості – інтеграція у номер спільної символіки України та КНР для підвищення інтересу до нього з боку відвідувачів Виставки.

Завдання для постачальника:

  • Розробити креативну концепцію шоу-номеру, що включатиме сучасні технологічні розробки та ідейну складову, визначену у меті цього проекту. Тривалість шоу-номеру – 3 хвилини. Можливі технології для використання у шоу-номері: імерсивні LED-технології, дрони, рука KUKA, відео-меппінг, кінестична стеля тощо.
  • Включити у тендерну пропозицію вартість придбання прав інтелектуальної власності на музичний супровід шоу-номеру та відео-джинглу.
  • Під час планування концепції рекомендується використати технічні можливості презентаційного майданчику, що включає такі елементи: LED-екран iLVM 2C-P, 2, 6 mm pitch; 3,10x5,03; 1152x1872, LED-екран LVF 4C, 4,8mm pitch; 3,9 х 1,56, 800 х 320, LED-екран LVF 4C, 4,8mm pitch; 3,12 х 0,78, 3,12 х 0,78.

 

ПРОФЕСІЙНІ КРИТЕРІЇ:

  • Обізнаність та досвід роботи з сучасними технологіями у сфері організації масових видовищних заходів;
  • Наявність проектної команди, готової розпочати роботу над проектом негайно після підписання договору;
  • Наявність портфоліо у сфері організації подібних проектів;
  • Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України

 

НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

Компанії, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

  • Деталізований кошторис проекту з урахуванням вимог п. Завдання для постачальника
  • Відгуки клієнтів щодо успішно реалізованих проектів (за наявності)
  • Короткий опис запропонованих технічних рішень для виконання поставленого завдання (включаючи ескізи, синопсис, сценарій)
  • Деталізований кошторис проекту, що включатиме: креативну концепцію шоу-номеру, розробку усіх елементів і дизайнів, організацію репетиційного процесу та транспортні (Україна-Шанхай-Україна) і супутні витрати, пов’язані з перебуванням проектної команди у м.Шанхай під час підготовки та проведення Виставки.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 17.00 28 вересня 2018 року на адресу електронної пошти: office@fsr.org.ua (у копії листа OKashchyna@epo.org.ua)

Відповіді на отримані запити будуть надані до 01 жовтня 2018 року включно.

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA SHOW на адресу office@fsr.org.ua (у копії листа OKashchyna@epo.org.ua) не пізніше 17.00 за Київським часом 28 вересня 2018 року.

 

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.