20.08.2018 ТЕНДЕР НА ПОСТАЧАННЯ УНІФОРМИ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

ТЕНДЕР НА ПОСТАЧАННЯ УНІФОРМИ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA UNIFORM

Місце реалізації проекту: Україна, КНР.
Строки виконання: до 20.10.2018.
Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.
Початок проекту: 03.09.2018 (орієнтовно).

Винагорода: визначається, виходячи з обсягів тиражу відповідної групи продукції відповідно до узгоджених сторонами кошторисів.

Права інтелектуальної власності на створені продукти: продукт є створеним на замовлення у розумінні Закону України «Про авторське право та суміжні права».

Мета проекту: постачання якісної уніформи  для роботи персоналу Національного стенду на Виставці.

Завдання для постачальника:

1.  Запропонувати оригінальний дизайн та виготовити 25 комплектів уніформи для персоналу, задіяного на Виставці, а саме: хостес та організатори обох статей
2.  Кожен комплект має включати 2 зміни одягу, зручного у використанні у приміщенні
3.  Вимоги до дизайну: сучасний діловий стиль з елементами етно (українська традиційна вишивка чи трипільські орнаменти)
4.  Вимоги до матеріалу: якісний, такий, що передбачає тривале використання, з максимальним вмістом натуральних волокон
Під час реалізації завдання взяти до уваги особливості сприйняття кольорів та символіки у культурі Китаю

 

КВАЛІФІКАЦІЯ КОМПАНІЇ:

  • Досвід роботи у сфері виробництва одягу: від 3 років
  • Наявність успішних проектів, реалізованих на замовлення міжнародних компаній та неурядових інституцій
  • Наявність проектної команди, готової приступити до роботи над проектом негайно після підписання договору
  • Репутація у бізнесі: відкритість, наявність офіційного вебсайту, рекомендацій
  • Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України

Наявність готових дизайнерських рішень, що можуть бути оперативно адаптовані під потреби Замовника, розглядатиметься Замовником як суттєва конкурентна перевага.

Компанії, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним вище критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

1.  Презентація компанії: загальна інформація про компанію, портфоліо, організаційна структура, контактна особа, уповноважена представляти компанію у тендері
2.  Відгуки клієнтів щодо успішно реалізованих проектів (як мінімум, 3)
3.  Виконане технічне завдання, що включає: пропозицію щодо дизайну уніформи, її технічні характеристики, а також кошторис на виготовлення з зазначенням термінів виконання замовлення.

Наданий кошторис має включати всі податки та обов’язкові платежі.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 14:00 23 серпня 2018 року на адресу електронної пошти: OKashchyna@epo.org.ua

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA UNIFORM на адресу OKashchyna@epo.org.ua не пізніше 17.00 за Київським часом 30 серпня 2018 року.

 

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.